2014. május 26., hétfő

Burger Mustra #7

Ismét összegyűlt egy jó adag burger élmény, közte egy régóta kiszemelt exkluzív halas hely, kult státuszban tetszelgő éjjel-nappali talponálló, egy bónusz brigádos akció és egy visszatérés is egy év eleji új kedvenchez. A győztes egyértelműen a halburger lett ebből a négyesből, amit mindenkinek csak ajánlani tudok!



2014. május 15., csütörtök

Chilly Dog @ Magic Burger

Tavaly én magam is leteszteltem a 11. kerületbe költözött Magic Burgert, ami rögtön fel is került a "na ide még visszatérek" listára. Márciusban egy rendkívül ínycsiklandozó finomságot mutattak be a facebookon chilly dog néven, amit meglátva azonnal tudtam, ezért érdemes lesz újra útra kelni!


2014. május 7., szerda

Itt jártam: Almárium Bisztró (II.)

Az utóbbi időben kicsit lelassult az oldal, köszönhetően a Csabi Konyhája élőshownak és az azzal kapcsolatos teendőknek. Így ez az alábbiakban kivesézésre kerülő menüsor se mondhatni igazán frissnek, hiszen még április közepén sikerült újra ellátogatni az idei év egyik nagy felfedezettjének nevezhető Almáriumba. Egyébként emlékszem, nagyon vicces volt, hogy valami új helyet szerettünk volna kipróbálni a környéken, de valami egészen hihetetlen módon mindenhol a csirke valamilyen nem túl ötletes verziója szerepelt a menüben, úgyhogy végül biztosra mentünk és ismét az Almáriumba ültünk be.


2014. május 1., csütörtök

Rendszeres Csabi Konyhája események Budapest belvárosában!

Elérkezett a nagy nap! A tavalyi két burger party (#1, #2) és az idei márciusi chilis bab party után a múlt heti ismételt chilis bab eseménnyel kezdetét vette a mostantól rendszeres időközönként tartandó Csabi Konyhája ÉlőShow! Ennek keretein belül pedig bárki megkóstolhatja a blogon már korábban bemutatott finomságokat. A folytatás után a májusi kínálat részletezőjét olvashatjátok...