2014. június 4., szerda

Csabi Konyhája júniusi menü!

Igazán remek kezdése volt a májusi hónap a rendszeres Csabi Konyhája eseményeknek. Élményekben és tapasztalatokban gazdag egy hónap volt ez. Az időjárás nem volt mindig kegyes, így sajnos a tervezetthez képest eggyel kevesebb esemény valósult meg, de úgy néz ki, hogy a június minden szempontból egy újabb szintre fogja emelni a dolgokat. Igazán csodás érzés, hogy máris van egy igen komoly keménymag, akik lényegében az összes alkalomra eljönnek, nekik ezúton is köszönöm támogatásukat! :) Az új menüsorban a májusi favorit visszatérésén kívül csupa újdonság kerül majd elkészítésre, remélhetőleg mindenki legnagyobb örömére! :P



Kezdésként rögtön itt lesz a múlt hónapban elmaradt lapcsánka, amit két verzióban fogok elkészíteni. Az egyik tele lesz jóféle csabai házikolbász darabkákkal, a másik, húsmentes változat pedig cukkinivel lesz felturbózva. Természetesen mindkettő gazdagon le lesz locsolva friss kaporral kikevert tejföllel!

Második körben egy kétnapos fieszta fog következni, méghozzá a májusi hónap egyértelmű győztesével, a mexikói menüvel! Csábítóan pikáns kukoricakrémleves, tortilla chips-szel, illetve kellemesen csípős, gazdagon megpakolt burrito kerül majd elkészítésre. A múltkori receptekhez képest lesz 1-2 újítás, de mindez szigorúan a még jobb ízvilág, a még nagyobb katarzis érdekében fog történni.

Harmadik körben ismét egy duplázás lesz. Sokan kértétek, kérdeztétek, hát most megkapjátok: HAMBURGERt készítek újra! Az elmúlt hetekben kikísérleteztem egy teljesen új receptet, amivel még magamat is sikerült meglepnem, haha. Nem ígérem biztosra, de elképzelhető, hogy lesz sültkrumpli is a teljesség kedvéért. Természetesen az is vmi jó kis spéci, saját cucc lesz! :)


Végezetül pedig egy igazán különlegességgel zárom a hónapot. Elhozom a vízparti hangulatot a Vas utca 16. szám alá, és egy igazán pikáns és felejthetetlen Hekk partit fogok rendezni! Ehhez már tuti, hogy lesz sültkrumpli is, egyebet egyelőre még én magam sem tudok, hiszen a napokban fogom én is kitalálni az egész mikéntjét. De egy biztos, csalódást ezzel sem fogok okozni senkinek!
Valami ilyesmi a cél:

Ennyi kérem, azt hiszem elég erős lett a júniusi kínálat! A helyszín pedig továbbra is a Bikini Beach terasz bár, a Casa de la Musica Hostel épületének első emeleti teraszán. Lassan felállításra kerül a medencénk is, így aztán a tikkasztó hőségben mindneki könnyen lehűtheti majd magát egy jó ital és étel társaságában! :P De a rossz időtől se kell megijedni, hiszen az asztalok felett fedett a terasz. Gyertek el és kóstoljátok meg valamelyik művemet, vagy akár mindegyiket!!! :)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése