2014. május 1., csütörtök

Rendszeres Csabi Konyhája események Budapest belvárosában!

Elérkezett a nagy nap! A tavalyi két burger party (#1, #2) és az idei márciusi chilis bab party után a múlt heti ismételt chilis bab eseménnyel kezdetét vette a mostantól rendszeres időközönként tartandó Csabi Konyhája ÉlőShow! Ennek keretein belül pedig bárki megkóstolhatja a blogon már korábban bemutatott finomságokat. A folytatás után a májusi kínálat részletezőjét olvashatjátok...



Május 02. (péntek)
Egy 32 fős osztálykirándulás számára fogok tejszínes-tárkonyos csirkét készíteni kukoricával és penne tésztával, amiből a terv szerint azért jó pár adag még maradni fog, így az is nyugodtan falatozhat, aki nem rajongója a csípős ételeknek, hiszen ismét rotyogni fog egy kis chilis bab is!

Május 10. (szombat)
Ismét osztálykirándulás az apropó, de egy viszonylag kisebb létszám számára fogom elkészíteni a messzi földön híres tarhonyás lecsómat friss zöldségekkel, virslivel és az elmaradhatatlan békéscsabai házikolbásszal. Egész biztosan új alapokra helyezi mindenkinek a lecsóról alkotott képét, ha ezt megkóstolja. GARANTÁLOM!




Május 15. (csütörtök)
Ismét két fogással fogok készülni, egy igazi MEXIKÓI EST keretein belül. A krémlevesek közül egyik nagy kedvencemet, a kukoricakrémlevest fogom elkészíteni, ami mellé egy igazán ütős burritót is csavarni fogok. Chilis bab rajongók számára kötelező a részvétel! :)




Május 23. (péntek)
A hónap végére való tekintettel egy igazi pénztárcabarát finomsággal, lapcsánkával fogok készülni, ami nem csak sörkorcsolyaként, de önálló fogásként is megállja a helyét. Két verzióban fogom elkészíteni, az egyik húsmentes lesz! És persze valami fincsi kis mártást is kutyulok majd hozzá...



Ennyi tehát, ez lesz a májusi kínálat, a helyszín pedig továbbra is a Bikini Beach terasz bár, a Casa de la Musica Hostel épületének első emeleti teraszán. Ahogy stabilan beáll a jó idő, egy medencében is lehet majd hűsölni akár! De a rossz időtől se kell megijedni, hiszen az asztalok felett fedett a terasz. Gyertek el és kóstoljátok meg valamelyik művemet, vagy akár mindegyiket!!! :)

Facebook esemény.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése