2013. január 26., szombat

Spenótos sajtos nokedli

Már jó ideje a mélyhűtőben lapult egy csomag fagyasztott spenót, és az egyik napon úgy döntöttem, nem halogatom tovább, megcsinálom ebédre. Viszont mindenképp el akartam szakadni az ilyenkor szokásos spenót + tükörtojás kombótól, amihez pont kapóra jött egy a szintén régóta hűtőben árválkodó csomag nokedli.

Természetesen a nokdelit nyugodtan fel lehet cserélni bármilyen tésztára, legközelebb én is ezt fogom tenni (penne!!!), illetve majd még paradicsomot is adni fogok a spenóthoz, de ezúttal megmaradtam a spenót szokásos, tejszínes, fokhagymás elkészítésénél. A végeredményt pedig jó alaposan összekevertem a nokedlivel, végezetül pedig jó gazdagon megszórtam az egészet reszelt sajttal. Annak ellenére, hogy talán nem néz ki túl bizalomgerjesztően, borzasztó finom volt, és majd beszámolok a fent említett módosított verzióról is, amint elkészítem!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése